Home / archiefcentraal / salland centraalintersport schutte toto

salland centraalintersport schutte toto

Denk je dat de thuisclub wint, dan zet je een vinkje bij ‘1’. Denk je dat de winst naar de bezoekers gaat, dan vink je ‘2’ aan. Wanneer je denkt dat geen van beide clubs wint, dan klik je op het vakje ‘3’. Simpeler kan niet.

Elke week wordt er een prijs verloot onder de deelnemers die dat weekend de meeste punten hebben gehaald. Maar er is meer. Want je kunt een heel jaar lang meedoen aan de toto. Wanneer je elke week meedoet, dan worden jouw punten bij elkaar opgeteld. Sta je aan het eind van het jaar bovenaan, dan win je een grote prijs. Deze grote prijs is nog niet definitief, maar de kans is groot dat dit een voetbalreis gaat worden naar een wedstrijd in een grote Europese competitie. Doe dus elke week mee met de toto. Meedoen kan vanaf het eerste weekend van september. Schrijf je in via www.sallandcentraal.nl en doe mee.

Ook voor de mensen die niet echt van voetbal houden, maar liever kijken naar handbal is er goed nieuws. Want vanaf dit jaar gaan we ook een handbaltoto houden. Houd www.sallandcentraal.nl in de gaten voor het laatste nieuws over de Intersport Schutte Handbaltoto.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.