Home / archiefcentraal / salland centraal lanceert app voor smartphone

salland centraal lanceert app voor smartphone

Salland Centraal gaat met de tijd mee. Naast de wekelijkse krant en de dagelijkse berichtgeving op de site, lanceert het regionale medium nu een app voor de smartphone. Met deze applicatie kun je het nieuws in Salland nog beter volgen. Hij is gratis verkrijgbaar, bijvoorbeeld via de ‘appstores’ van Android en Apple.

Net als op onze site brengen wij op deze app 24 uur per dag het regionale nieuws over onder meer sport, maatschappij, politiek, 112 en over wat er allemaal te doen is in het gebied. Daarnaast is er speciale aandacht voor VoetbalLive. Op deze voetbalservice zijn tussenstanden en uitslagen van alle eerste elftallen van amateurclubs uit de regio te volgen.

Ook zijn op deze app verschillende leuke aanbiedingen te vinden van ondernemers in Salland. Door deze applicatie op je telefoon te laten zien kun je gebruik maken van deze aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan gratis slagroom op je ijsje of korting op een cocktail. Deze aanbiedingen staan in een apart tabblad, zodat reclame op de app niet overheerst.

De app is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het jonge bedrijf PepperdeApp, dat Salland Centraal ziet als voorbeeld en springplank voor een landelijk netwerk van lokale apps. Deventer Centraal en Vechtdal Centraal lanceren tegelijkertijd hun app. Je kunt de app vanaf woensdag 22 augustus downloaden. De app is overigens nog niet voor alle smartphones beschikbaar.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.