salland centraal app nu te downloaden

De Salland Centraal App is vanaf nu te downloaden voor de meeste smartphones. Met deze applicatie kun je het nieuws in Salland nog beter volgen. Hij is gratis verkrijgbaar, bijvoorbeeld via de ‘appstores’ van Android en Apple.

Net als op onze site brengen wij op deze app 24 uur per dag het regionale nieuws over onder meer sport, maatschappij, politiek, 112 en over wat er allemaal te doen is in het gebied. Daarnaast is er speciale aandacht voor VoetbalLive. Op deze voetbalservice zijn tussenstanden en uitslagen van alle eerste elftallen van amateurclubs uit de regio te volgen.

Ook zijn op deze app verschillende leuke aanbiedingen te vinden van ondernemers in Salland. Door deze applicatie op je telefoon te laten zien kun je gebruik maken van deze aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan gratis slagroom op je ijsje of korting op een cocktail. Deze aanbiedingen staan in een apart tabblad, zodat reclame op de app niet overheerst.

De app is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het jonge bedrijf PepperdeApp, dat Salland Centraal ziet als voorbeeld en springplank voor een landelijk netwerk van lokale apps. Deventer Centraal en Vechtdal Centraal lanceren tegelijkertijd hun app. De app is overigens nog niet voor alle smartphones beschikbaar. Voor de Iphone is de app nog niet te vinden. Maar dat kan wel ieder moment gebeuren. Kijk snel in jouw appstore of jij de app al kunt downloaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.