rohda thuis tegen de bataven

Rohda Raalte start zondagmiddag 2 september de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd tegen de Bataven uit Gendt. De Bataven dat vorig seizoen kampioen in de eerste klasse werd is traditioneel een erg lastige tegenstander voor Rohda Raalte.

Bij de gasten uit Gendt vertrokken enkele belangrijke spelers maar er zijn ook een groot aantal nieuwe gezichten te zien in de formatie van trainer Arnold Brehler. Als laatste werd half augustus Ryan Bouwmeester nog aan de selectie toegevoegd. Ryan speelde vier jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord.

En dan Rohda Raalte, ook daar is in de zomerperiode niet stil gezeten, het verlies van enkele belangrijke spelers werd opgevangen door jeugdige talenten en goede versterkingen vanuit de regio Salland.

Hoe de formatie van Kick Maatman er zondag precies zal uitzien is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. De ploeg heeft een aantal goede oefenwedstrijden tegen top en hoofklassers kunnen spelen, een goed Twente Ross toernooi gedraaid, helaas op strafschoppen de finale verloren. Ook is kwalificatie voor de volgende bekerronde afgedwongen.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter D.H. de Vries uit Amstelhoek en hij zal geassisteerd worden door de heren Aillachi uit Purmerend en van Woudenberg uit Almere.

Aanstaande zondag op Sportpark Tijenraan: Rohda Raalte – De Bataven. Aanvang: 14:00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.