rodeoweekend heino bomvol spektakel

Razende motoren, gierende banden, doffe klappen en zwarte rookpluimen… In het weekend van 25 en 26 augustus houdt Carnavalsvereniging de Sökkestoppers weer haar autocross en autorodeo. Nieuw dit jaar is het terrein waar de Rodeofeesten worden gehouden.

Het spektakel verhuist de komende jaren naar het terrein van familie Beltman aan de Molenweg 9 in Heino. De commissie autorodeo is dol enthousiast over de ligging en mogelijkheden van de nieuwe locatie. “We kunnen nu de rodeofeesten opnieuw opbouwen. De baan wordt groter opgezet en net als vorig jaar staat op zaterdagmiddag 15.00 uur de autocross weer op het programma. Het programma wordt op zaterdag aangevuld met een spectaculaire Grasbaanracedemonstratie, ENDURO motoren en de BigSix-saloon (bietenrooier) van HRpm. “Dit weekend wordt echt spectaculair schouwspel. Zeg maar de Zwarte Cross van Salland” glimlacht Emiel Roelofs. Op zaterdag hebben veertig deelnemers zich ingeschreven voor de autocross en op zondag voor de rodeo ongeveer honderd. Op beide middagen zal dj Chiel zorgdragen voor muziek op het terrein en kan iedereen genieten van een hapje en een drankje.

Reclameblikvanger

Om het rodeoweekend kenbaar te maken, hebben de Sökkestoppers een heuse rodeoauto van 12 bij 4 meter gemaakt van stalen pijpen en zeil. De bedoeling was een ludieke blikvanger langs de N35. Helaas moest deze op last van de gemeente weer verwijderd worden, omdat het rijdende verkeer hinder zou hebben van de rodeoauto.

De aanvang van de autocross is zaterdag 15.00 uur en de aanvang van de autorodeo is zondag 13.00 uur. Voor meer informatie over het Rodeoweekend, neem contact op met Emiel Roelofs 06 20 20 58 91 of mailen naar rodeofeestenheino@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.