raaltenaren meppen op kermis

De politie heeft in Raalte in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen aangehouden voor mishandeling op en rondom het kermisterrein. Een 14-jarige jongen uit Raalte werd op de Domineeskamp vanwege onenigheid door een 15-jarige plaatsgenoot in elkaar geslagen terwijl hij al op de grond lag. Het slachtoffer liep een kaakbreuk op en is naar een ziekenhuis gebracht.

Een 15-jarige jongen uit Heino werd mishandeld door een 24-jarige man uit Raalte vanwege een ruzie die ontstond over het voorkruipen in een rij voor een kermisattractie. Het slachtoffer kreeg een kopstoot en een klap op zijn neus. Hij heeft zich door een dokter laten behandelen. De verdachte werd even later door de politie aangehouden op verdenking van mishandeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.