puresang naar de leeren lampe

DJ Duo PURESANG staat op zaterdag 11 augustus in De Leeren Lampe. Het duo bestaat uit de broers Pablo en Niels Lücker. De twee stonden al in alle toonaangevende clubs van Nederland, op grote feesten/feestconcepten als Ministry of Sound en Hed Kandi en reisden naar Duitsland, België en Curaçao

Pablo en Niels komen uit een artistieke familie. De twee volgden allebei een opleiding aan de Design Academy Eindhoven. Daar ontwikkelden ze hun eigen visie op house. Het duurde niet lang of de broers hadden hun eerste tracks uitgebracht. En niet zonder succes. De twee staan bekend om hun energieke shows. En met zo’n opleiding is ook niet vreemd dat PURESANG veel aandacht besteedt aan de styling van de liveshows. De twee zijn ambitieus. Het is hun doel om uiteindelijk de wereld te veroveren. “En zoals onze naam PURESANG eigenlijk al zegt, we doen alles met liefde en complete toewijding.”

In verband met de diverse tentfeesten in de regio is De Leeren Lampe op zaterdag 18 en zaterdag 25 augustus gesloten.

Aanvang is om 22.30 uur. In de maanden juli en augustus hebben members van De Leeren Lampe elke zaterdagavond tot 0.00 uur gratis entree. De overige bezoekers betalen slechts 5 euro entree. Online reserveren voor het discovervoer van DLL kan tot zaterdagavond 21.30 uur via staging2.deleerenlampe.nl. Telefonisch boeken is mogelijk tot 22.30 uur. Retourtjes kosten gedurende de maanden juli en augustus slechts 4 euro.

De Leeren Lampe presenteert in de maand september haar jubileummaand vol met speciale activiteiten. Die maand is het immers twee jaar geleden dat het Raalter uitgaanscentrum opnieuw haar deuren opende.

Zaterdag 1 september: Tweejarig bestaan. Iedereen gratis entree. Drankjes tot 0.00 uur twee halen een betalen

Vrijdag 7 september: Teenage Party

Zaterdag 8 september: Partysquad

Zaterdag 15 september: Ladies Night

Vrijdag 21 september: Dance Classics met Long Tall Ernie and the Shakers

Zaterdag 22 september: Ghetto House

Zaterdag 29 september: Men’s Night

De Leeren Lampe Oktoberfeesten: vrijdag 19 t/m zondag 21 oktober

Vrijdag 19 oktober: Alleen zitplaatsen

Zaterdag 20 oktober: Mega Après Ski Party

Zondag 21 oktober: Sta- en zitplaatsen

De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, tel: 0572-355855. Meer informatie op staging2.deleerenlampe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.