programma de gouverneur bij stoppelhaene

Op woensdagavond 22 augustus wordt er afgetrapt met DJ Kappa. Vanaf 20 uur heeft hij voor iedereen wat in zijn koffers. Van dance classics, 70’s, 80’s, 90’s en Nederlandstalig tot R&B, Dance, top 40, rock en hardstyle. Tegenwoordig draait hij als Resident DJ in Club Gouv te Raalte en wordt hij gevraagd voor diverse feesten. Van bruiloften tot examenfeesten en van aprés ski party`s tot dance classics.

Op donderdagmiddag zullen resident Dj’s Benjabeatz en D-Club komen opwarmen voordat de hoofdact Gerard Ekdom ’s avonds zal komen draaien. Tevens zal ’s avonds de in Raalte zeer bekende DJ Jerome komen draaien en er weer een feest van zal maken, net zoals hij dat tijdens afgelopen Koninginnedag deed. Gerard Ekdom staat bekend om zijn uitgebreide muziekkennis. Naast Effe Ekdom presenteert hij op zaterdagochtend tussen 04.00 en 07.00 uur het programma Ekdom In De Nacht dat samen met Nachtegiel van Giel Beelen onderdeel uitmaakt van de Freaknacht. Sinds september 2006 is hij samen met Michiel Veenstra ook op vrijdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur te horen in het het programma Ekstra Weekend. Dit alles op 3FM. Op 1 december 2011 won Ekdom samen met Michiel Veenstra de De Gouden RadioRing voor Ekstra Weekend en persoonlijk de Zilveren RadioSter (man) voor beste radiopresentator tijdens het Het RadioGala van het Jaar.

Dj Jerome is een ervaren enthousiaste allround DJ/entertainer met een vlotte presentatie. In 2010/2011 scoorde hij een dikke hit met ” Sex met die kale”. Deze plaat stond lang genoteerd in diverse hitlijsten in Nederland en België. Zijn draaistijl is zeer breed en is een opzwepende mix tussen de beste hits van o.a. Nederlandstalige feestmuziek, Top 40, Dance, R&B en Dance-Classics. Verder draait DJ Jerome niet alleen in Nederland maar is hij in de zomer en winter ook regelmatig in het buitenland te vinden.

Op vrijdagmiddag trappen we af met onze resident dj’s. Daarna zal DJ Vince Moogin de bühne betreden. DJ Vince Moogin, een groot talent uit de house scene en draait op veel festivals deze zomer, daarnaast heeft hij al veel eigen nummers achter zijn naam staan. En voor de dames onder ons: hij zit er erg goed uit! Niet onbelangrijk. Aansluitend zal DJ ChainReaction (Ex-Raaltenaar Ben Janssen) zijn nu wel traditionele set komen draaien.

U hoeft de echte hardstyle fanatici niet uit te leggen wie DJ ChainReaction AKA Ben Janssen is. Hij werd ontdekt door Luna & Crypsis in 2009. Na het verbreken van het samenwerkingsverband met Crypsis hij onlangs een prachtige solo cariëre begonnen en was oa verantwoordelijk voor de officiële Emporium 2010 Anthem. De track “Lellebel” wordt gespeeld op elke grote hardstyle evenement en biedt een solide basis voor de toekomst. Met de optredens op de belangrijkste festivals in Nederland en een internationale carrière in landen als Zweden, België, Frankrijk en Duitsland, bleek DJ ChainReaction een topact te zijn. De vrijdagavond is weer voor Feest DJ Jerome die deze dag in zijn eigen stijl zal komen afsluiten: Feest dus!

Op zaterdagmiddag beginnen we vanaf 13:30 uur met het Bloazersfestival. Tijdens het Bloazersfestival zorgen tien dweilorkesten voor een feestelijke sfeer in het centrum van Raalte. Na de openingsceremonie trekken de bands door het centrum om op zes podia hun muzikale kunsten te vertonen. Alle bands zijn uitgekozen vanwege hun muzikale kwaliteiten en hun bijzondere uitstraling.

Vanaf 16:00 uur zal DJ Raoul Gidyon het terras weer van de beatz komen voorzien. Hij draait deze aaterdagmiddag een excusieve set. Dj Raul Gidyon is onder andere bekend van Dirk de Luxe, Summerloverz, Fred en Douwe & Moskou Deventer. Deze DJ staat voor Funky beats en Uplifting sounds! De ultieme Ibiza en zomer sound van deze ervaren DJ in de house scene! Be there voor het ultieme IBIZA gevoel!

Op zaterdagavond zal DJ Energizer weer de dag feestelijk afsluiten. DJ Energizer begon al op 16 jarige leeftijd met het draaien van vinyl. In april 2010 begint Energizer als 1 van de Resident DJ’s van de Gouverneur. Al blijft de beat altijd centraal staan, zijn sets beginnen steeds meer Allround te worden. Hij is voortdurend op zoek naar nieuwe sounds. Zijn stijl kan het best omschreven worden als een megamix van Top 40, (Electro) House, R&B, Happy Hardcore, Hardstyle met een vleugje Après-Ski. Dit jaar gaat het dak eraf evenals vorig jaar op de zaterdagavond!

Op de zondagmiddag zal Feest DJ Jerome er net als vorig jaar weer één grote ‘punica-oase’ van maken en zo de Stöppelhaene geheel in stijl afsluiten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.