proeven en genieten op sallandse streekmarkt

De Walstraat en Golstraat in hartje Deventer vormen zaterdag 1 september van 9.30 tot 17.00 uur het historische decor voor de derde Sallandse Streekmarkt. Hier vind je tips voor een dagje uit in Salland, kun je lekker én gezond inkopen maar ook is het de plek om inspiratie op te doen voor in je eigen keuken.

Streekproducenten uit Salland staan op 1 september klaar voor de verkoop van bijzondere en ambachtelijke streekproducten. Het aanbod is gevarieerd, onder andere; groente, fruit, aardappelen, brood en meel, vlees, kaas en zuivel, bloemen en planten, zaden en kruiden, honing, jams en chutneys, boerenschepijs, mosterd, thee/koffie soorten, wijn en likeuren.

Naast het aanbod op het gebied van eten en drinken vind je er ook vele tips voor een dagje uit in Salland, van fietsen tot kano varen en van een workshop papieren bloemen maken tot een workshop likeur maken.

En wat dacht je van Kruudmoes? Een traditioneel Sallands streekgerecht. Kom het proeven op de Sallandse Streekmarkt. Ook ondernemers uit de Walstraat en Golstraat presenteren plattelandsantiek, bijzondere verzamelingen en prachtige brocante.

Voor het hele gezin is de Sallandse Streekmarkt een leuk evenement om te bezoeken. In een dierenperkje kunnen kinderen met kleine dieren knuffelen en een ezel borstelen. Ook zijn er gezellige terrassen in de Walstraat en Golstraat.

De toegang tot de Sallandse Streekmarkt is gratis.

De Sallandse Streekmarkt is een initiatief van Salland Marketing in samenwerking met Stichting Recreatie Deventer Buiten en Cambio. staging2.sallandnatuurlijkgastvrij.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.