prachtige muziekavond op stoppelveld

De donderdagavond van de Stöppelhaene is dé avond van de artiesten met ook dit jaar een mooie line-up. ‘‘Bij het begin moet je er eigenlijk al wel bij zijn’’, zo dachten velen. Racoon opende de avond en dat wil je niet missen.

Het Stöppelveld stond om acht uur al lekker vol. Zanger Bart van der Weide heeft een bijzondere stem en met zijn aparte danspasjes en grapjes tussendoor werd het een heel mooi optreden. Als intro op het nummer My (little) town) vertelt de zanger dat ze bij Racoon van dorpen houden. Zeker omdat je dan niet zo hard hoeft te rennen om het naar je zin te hebben. Deze mindset was te merken in het hele optreden. En we voelen ons daar ons in Salland ook wel goed bij thuis. Het bezongen dorp had een kerk, een café, een supermarktje en een school. Maar ook import, buren met iedere keer een nieuwe auto. Mooi.

Het grote podium werd de rest van de avond gevuld door De Jeugd van Tegenwoordig, Ilse de Lange en Direct. De Jeugd van Tegenwoordig bestaat uit een stelletje gekken, maar gek op een leuke manier. Het publiek ging uit z’n dak. Ilse de Lange en Direct hebben ook een mooi optreden neergezet. Crème de la crème van de Nederlandse popmuziek heeft dit jaar op het Stöppelhaenepodium gestaan. En ze veroorzaakten ook gekte. Ilse de Lange stond backstage zelfs handtekeningen uit te delen op het toilet.

In de Feestfabriek, de linker tent, was het ook feest. Gers Pardoel (die heeft een tweelingbroer, dus wie vraag je nu om een handtekening?) en Quintino zetten de zaal op de kop. Wel was het daar zo druk dat je er soms niet eens fatsoenlijk kon staan, maar die drukte nam later op de avond wel af. Al met al was het een drukke en gezellige échte eerste Stöppelhaeneavond en nu op naar de rest.

Op stoppelhaene.nl vind je het programma voor de rest van de dagen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.