pont promotie salland niet in deventer

“Als fractie waren we verbaasd deze week een uitnodiging te ontvangen van het Sallands Bureau voor Toerisme voor een informatieve bijeenkomst in de Synagoge in Deventer, als onderdeel van de Sallandse Streekmarkt, welke wordt gehouden in …. Deventer. Deventer is nog randje Salland. Deze uitnodiging geeft voeding aan de vrees dat het accent van de Sallandpromotie en Salland Marketing vooral op Deventer betrekking zal hebben en dat is voor de VVD niet acceptabel”, zegt Piet Pont.

“Binnen de gemeente is onrust ontstaan, veroorzaakt door een wijziging van beleid ten aanzien van recreatie en toerisme. De VVV-kantoren in Raalte en Heino gaan mede daardoor, sluiten. De nieuwe beleidslijn is het aantrekken van méér toeristen naar Salland, Raalte, zo luidt samengevat de motivatie.”

De fractie wil onder andere weten op welke wijze de gemeente Raalte in het activiteitenplan geprofileerd wordt als het hart van Salland. Ook wil het weten hoe het college voorkomt dat de promotie en marketing van ‘Salland’ niet leidt tot eenzijdige centralisatie van activiteiten in Deventer?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.