oudercommissie schenkt koos raamdecoratie

De lokale oudercommissie Heino heeft Koos een raamdecoratie geschonken, nog ter ere van de opening van de Brede School Ons Plein in Heino. Binnen deze brede school zit kinderopvang KOOS met 3 kinderdagverblijfgroepen en 3 buitenschoolseopvanggroepen gevestigd samen met het peuterwerk en 2 basisscholen van Mijn Plein; de Dolfijn en de Gouden Emmer.

De lokale oudercommissie van KOOS zag aanleiding om de kinderopvang te verblijden met een raamdecoratie van illustrator Saskia Pekelharing. De decoratie is in het samenzijn met pedagogisch medewerker Kader Öz (knielend op de foto), illustrator Sakia Pekelharing (staand links op de foto), lid van de lokale oudercommissie Sander Weertman (staand rechts op de foto) en een aantal enthousiaste kinderen onthuld.

De oudercommissie is erg blij met de nieuwe brede school, waar de kinderen in een prettige omgeving professioneel opgevangen worden. Dit beeld wordt nu versterkt door de illustratie van Saskia Pekelharing. Voor meer werk van Pekelharing zie staging2.saskiapekelharing.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.