Home / archiefcentraal / oude molenweg winnaar de mooiste tuinstraat

oude molenweg winnaar de mooiste tuinstraat

De Oude Molenweg in Raalte is ‘De Mooiste Tuinstraat’. SallandWonen riep in juli dit jaar de huurders op om zich op te geven voor de tuinactie. Negen straten hadden zich hier enthousiast voor aangemeld. Deze straten zijn bezocht door een jury bestaande uit twee leden van de vereniging Groei en Bloei en twee fervente tuinliefhebbers van SallandWonen.

De jury heeft unaniem de Oude Molenweg in Raalte uitgeroepen tot winnaar. Deze straat viel op door de creativiteit, de diversiteit, een leuke variatie van allerlei planten en een verzorgde aanblik van de tuinen. De prijs is een geheel verzorgd straatfeest, inclusief barbecue, aangeboden door SallandWonen.

Daarnaast krijgen de Timmermanstraat in Nieuw Heeten en de Willem de Zwijgerlaan in Wijhe extra complimenten voor hun verzorgde voortuinen, die een zeer fraai straatbeeld opleveren. De deelnemende woningen uit de straat in de top drie krijgen het blad Groei en Bloei, editie augustus 2012, aangeboden.

SallandWonen is blij met de grote deelname aan deze actie ‘De bloemetjes buiten zetten’. Hieruit blijkt volgens de organisatie dat de betrokkenheid in de woonomgeving leeft.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.