op bossafari met staatsbosbeheer

Wie durft vrijdag 31 augustus 14.00 tot ongeveer 16.00 uur mee op bossafari? De safari start bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer in Nijverdal. Deze ontdekkingstocht is speciaal voor (klein)kinderen en hun (groot)ouders. Kosten bedragen 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro per kind. Graag vooraf aanmelden via telefoonnummer 0548-612711.

Dit keer geen ‘gewone’ wandeling, maar een echte bossafari. In een groep met begeleider ga je op pad en je zult versteld staan wat er allemaal te zien, te ruiken en te ontdekken valt in het bos. Wat dacht je van het maken van een parfum met bosgeuren? Kijk eens op een andere manier naar de bomen en bladeren. In het bos zijn ook allerlei mooie dingen te vinden waar je een echt kunstwerk van kunt maken. Wist je dat je ook kunt tekenen met planten?

Voor aanmelding en informatie:

Buitencentrum Staatsbosbeheer

Grotestraat 281

7441 GS Nijverdal

Telefoon 0548-612711

Openingstijden:

Dinsdag tot en met zondag 10.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.