ook woensdagavond overlast van rwzi

De brandweer verricht dan vervolgens metingen om te kijken of er concentraties van gassen in de lucht zitten die voor direct gevaar kunnen zorgen. Een woordvoerster van de gemeente weet donderdagmorgen te vertellen dat de brandweer geen gassen in de lucht heeft aangetroffen die voor direct gevaar kunnen zorgen. De brandweer is na het meten dan ook weer terug naar de kazerne gegaan.

Waterschap Groot Salland liet woensdagmiddag weten dat er problemen zijn in de installatie. Los van het feit dat de installatie het even zonder afdekking op de bezinkseltank moet stellen, stoot de installatie ook water uit dat een verhoogde concentratie ammonium bevat. Het waterschap onderzoekt de oorzaak van de problemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.