Home / archiefcentraal / ook regenachtige dagen zijn gezellig

ook regenachtige dagen zijn gezellig

Druk was het zeker, de zaterdagmiddag van de Stöppelhaene. Zelfs toen het begon te plensen waren de feestgangers niet te stoppen. In het dorp speelden twaalf verschillend dweilorkesten, telkens op andere locaties.

Een van die locaties wat het plein bij de Gouveneur. Toen het begon te regenen zorgden twee bloazers dat de sfeer er lekker in bleef. Na de regen kwam de zon en ging iedereen de pleinen weer op. Ook het beachvolleybaltoernooi had last van de regen. Toch speelden ze gewoon door tot het eind. Wel liggen er nu hier en daar grote plassen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.