nieuwe stempel op podium dankzij de wraak

De Nieuwe Stempel stond vrijdag op het grote podium van het Stöppelveld. Om 20.00 uur. Beetje vroeg, maar De Nieuwe Stempel neemt altijd eigen publiek mee en daarom was het al snel gezellig druk op het Stoppelveld. Waarom deze raalter band daar stond: ze hadden hun podiumplaats gewonnen omdat ze de Wraak van Salland wonnen.

De Wraak is een popbattle van Salland Centraal, Beaphar en Pedro Pico Pop. Vorige winter trok de Wraak diverse volle cafés in de regio. De organisatie heeft besloten dat het niet bij een eenmalige activiteit blijft. Dus wie mee wil doen aan de volgende Wraak van Salland: opgeven kan al weer via Pedro Pico Pop of Salland Centraal.

De Nieuwe Stempel stond vrijdag heerlijk te genieten op het hoofdpodium. De rest van de avond wisselden Chef Special, The Heinoos en Stahlzeit elkaar af op het buitenpodium. Overigens was er buiten bij het podium een hele tijd regen.

In de feestfabriek was het weer lekker druk en vol met jongeren. Vato Gonzalez en Mr. Polska kregen de zaal volop in beweging. Kijk voor de rest van het programma stoppelhaene.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.