nieuwe openingstijden t olde postkantoor

Jongerencentrum ’t Olde Postkantoor aan de Aaldert Geertsstraat 39 in Olst is vanaf september op maandag, woensdag en vrijdag structureel op vaste tijden geopend. De open inloop op woensdag is nieuw. Daarnaast zijn de openstellingen op de verschillende leeftijden aangepast.

Tijdens de openstellingen kun je gezellig kletsen aan de bar, poolen, tafeltennissen, tafelvoetballen, darten, tv kijken of een tijdschrift lezen in de zithoek. Er is gratis internet en muziek, verzoekjes zijn van harte welkom! Of daag iemand uit voor een spelletje op de Wii op groot scherm. Je hoeft je dus niet te vervelen!

Vanaf september is het jongerencentrum op de volgende momenten geopend:

– Maandag van 15.00-17.00 uur Chillmiddag voor kinderen uit groep 7 en 8 van het Basisonderwijs en eerste en tweede jaars leerlingen van het Voortgezet Onderwijs.

– Woensdag van 19.00-21.00 uur voor eerste t/m vierde jaars leerlingen van het Voortgezet Onderwijs.

– Vrijdag van 15.00-17.00 uur Chillmiddag voor kinderen uit groep 7 en 8 van het Basisonderwijs en eerste en tweede jaars leerlingen van het Voortgezet Onderwijs.

– Vrijdag van 19.00-21.00 uur voor eerste t/m vierde jaars leerlingen van het Voortgezet Onderwijs.

– Vrijdag van 21.00-23.00 uur Soosavond voor jongeren van 16 t/m 21 jaar.

Kom eens binnen een kijkje nemen. Heb je een probleem of een leuk idee? Voor alle vragen kun je terecht bij de jongerenwerker. Tijdens de inlopen is er een beroepskracht van Landstede Welzijn Olst-Wijhe aanwezig. Landstede Welzijn is een organisatie voor het jeugd- en jongerenwerk die zich richt op vraaggerichte activiteiten. Op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter @JC_OldepostK

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.