nieuw seizoen pec zwolle tv

Ook in het nieuwe voetbalseizoen 2012-2013 blijft PEC Zwolle TV de club en alles rondom de club volgen. Vanwege de promotie van PEC Zwolle worden de uitzendingen wekelijks op Eredivisie Live uitgezonden. Daarnaast maakte PEC Zwolle TV een dvd over het kampioenschap van afgelopen seizoen en alle festiviteiten daaromheen.

Elke donderdag om 18.00 uur wordt de nieuwste uitzending van PEC Zwolle TV uitgezonden op Eredivisie Live. Op vrijdag en direct voorafgaand aan de wedstrijden wordt de uitzending herhaald. De uitzendingen van PEC Zwolle TV behandelen komend seizoen onder andere de volgende rubrieken:

– samenvatting afgelopen wedstrijd en nabeschouwing;

– actuele ontwikkelingen rondom PEC Zwolle;

– historie PEC Zwolle / FC Zwolle;

– specials;

– voorbeschouwing komende wedstrijd.

De uitzendingen zijn, aangevuld met extra items ook gratis te zien op staging2.peczwolle.tv.

PEC Zwolle TV produceerde ook een dvd rondom het kampioenschap van het afgelopen seizoen. De spannende wedstrijd tegen FC Eindhoven, de uitreiking van de schaal, de festiviteiten in het stadion, de rondvaart en de huldiging in de binnenstad: PEC Zwolle TV was erbij en maakte een sfeerreportage van dit Zwolse feest. De dvd wordt op de Open Dag van PEC Zwolle op zaterdag 4 augustus exclusief verkocht voor slecht 10 euro. Na de Open Dag is de dvd te koop in de PEC Zwolle Fanshop en bij de Media Markt in Zwolle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.