neuf presents welcome to st tropez

De van oorsprong Russische DJ-vocalist Vika Kova is op dit moment erg populair. Tijdens haar sets combineert zij haar dj-talent op fantastische wijze met live vocals. Ze draait op de hipste feesten en in de beste clubs van Nederland, zoals Paradiso en Panama. Ook is ze nog steeds resident dj in de legendarische Supperclub.

En als ze niet in Nederland is, dan draait ze wel in België, Frankrijk, Rusland, op Ibiza of ergens in Azië of in het Midden-Oosten. De Russische dj heeft dan ook met de grootste dj’s ter wereld gewerkt. Zo was ze host van de sets van David Guetta, Bob Sinclair, Tiësto, Junior Jack, Steve Angelo, Marco V, Johan Gielen, Dimitri From Paris, Shapeshifters, Fedde le Grand, Laidback Luke en nog veel meer bekende namen.

Ook was ze de stem van het producentenduo 2Dirty!. Hun track ‘Climax In My Head’ stond drie weken lang op nummer 1 op de website van Dancetunes en werd ook uitgebracht op Volume 8 van Roger Sanchez zijn ‘Release Yourself’ cd.

Een dag later, op zaterdag 25 augustus, kun je vanaf 17.00 uur genieten van DJ Eno-C. De Nederlandse begon haar nog steeds succesvolle internationale modellencarrière in 1995. Ze werkte onder andere samen met Versace, Gucci en Escada. Maar naast de catwalk en de studio’s ontdekte Nathalie Enochina Fransen haar passie voor muziek. Inmiddels is ze regelmatig gast-dj in de hotspots van onder andere Amsterdam, München, Düsseldorf, Rome, Dubai, Mexico, Bahrein, Ibiza, Barcelona, New York, Miami, Monaco, Tokyo en Parijs. Bovendien draaide ze ook als dj voor Paris Hilton en op de bruiloft van Wesley en Yolanthe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.