nationaal concours hippique luttenberg

Manege De Luttenberg aan de Looweg 6a houdt op zaterdag 8 september vanaf 10.00 uur alweer de negende editie van het Nationaal Concours Hippique Luttenberg. Op het grootste Tuigpaardenevenement in de regio zie je aanspanningen met eenspannen, tweespannen en klavertje drie aanspanningen. Ook ontbreken de KWPN-tuigpaarden, Friezen en Hackney’s niet.

Verder kunnen vanaf de overdekte tribune damesklassen, competitierubrieken en kampioenschappen worden bewonderd. Al met al een compleet en vooral mooi programma voor paardenliefhebbers, maar ook voor mensen die kennis willen maken met deze veelzijdige tak van de paardensport. De top van de Nederlandse tuigpaardensport komt op deze dag haar kunnen showen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.