Home / archiefcentraal / motorrijder 21 gaat weer in de fout

motorrijder 21 gaat weer in de fout

Een 21-jarige (beginnend) motorrijder uit Raalte mag zijn rijbewijs alweer inleveren. Op de Zwolseweg en omgeving bij Ommen werd vrijdagmiddag geconstateerd dat hij circa 150 km/u. reed. Op een andere locatie racede de man 91 kilometer per uur, terwijl daar slechts 30 km/uur is toegestaan. Op deze weg waren ook veel mensen aanwezig. Bovendien negeerde hij een doorgetrokken streep.

In 2010 was hij al bekeurd omdat hij 77 km/u. sneller scheurde dan was toegestaan en zonder motorrijbewijs reed. Tegen de Raaltenaar wordt opnieuw proces-verbaal opgemaakt. Ook wordt een Educatieve Maatregel Gedrag (EMG) aangevraagd.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.