motorrijder 21 gaat weer in de fout

Een 21-jarige (beginnend) motorrijder uit Raalte mag zijn rijbewijs alweer inleveren. Op de Zwolseweg en omgeving bij Ommen werd vrijdagmiddag geconstateerd dat hij circa 150 km/u. reed. Op een andere locatie racede de man 91 kilometer per uur, terwijl daar slechts 30 km/uur is toegestaan. Op deze weg waren ook veel mensen aanwezig. Bovendien negeerde hij een doorgetrokken streep.

In 2010 was hij al bekeurd omdat hij 77 km/u. sneller scheurde dan was toegestaan en zonder motorrijbewijs reed. Tegen de Raaltenaar wordt opnieuw proces-verbaal opgemaakt. Ook wordt een Educatieve Maatregel Gedrag (EMG) aangevraagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.