mogelijk drugsdealer op sukerbietenfeest

In Lemelerveld is op zondagmorgenvroeg 5 augustus is een 26-jarige man zonder vast woon- en verblijfplaats aangehouden. Een beveiliger op het feestterrein kreeg het ernstige vermoeden, dat de man drugs dealde. Hij zat met anderen aan een tafel en gedroeg zich schichtig en zeer vreemd. Hij werd hierop aangehouden en overgedragen aan de politie.

In de fouillering van de verdachte werden twee zakjes met mogelijk drugs aangetroffen. Die werden in beslag genomen en worden nader onderzocht. De man werd ingesloten en tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt indien blijkt dat het bij de beslaggenomen goederen ook daadwerkelijk om drugs gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.