Home / archiefcentraal / modewinkels wijhe houden modeshows

modewinkels wijhe houden modeshows

De Wijhese modewinkels houden zondag 2 september gezamenlijk twee wervelende modeshows, midden op het vernieuwde gemeenteplein in Wijhe. De modellen showen om 13.30 en 14.30 uur de nieuwste trends voor komend najaar op het gebied van haarverzorging, brilmonturen, schoenen, lingerie en natuurlijk heel veel mode. De toegang is uiteraard gratis. De modeshows worden mogelijk gemaakt door De Boer Schoenmode, Elferink Mode, Haarmode Ellen, Mico Mode, Schulten Feel Fashion en Stevens Optiek.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.