mishandelingen door pec supporters

Na de wedstrijd PEC – Vitesse, zijn door een groepje PEC-supporters diverse mensen mishandeld. Meerdere aangiften van openlijke geweldpleging zijn daarover gedaan. Zo ook een 45-jarige automobilist uit Zwolle die met zijn auto na de wedstrijd naar huis wilde rijden. Ter hoogte van de stoplichten bij de Meppelerstraatweg hoorde hij een harde klap tengevolge van een tik op zijn auto.

Toen hij uit zijn auto kwam om hiervan iets te zeggen, kreeg hij gelijk klappen van meerdere PEC-supporters. Ook zijn zoon en de twee andere inzittenden van de auto die hem te hulp schoten, werden geschopt en geslagen. Beiden hebben aangifte gedaan.

Getuigen van deze mishandeling worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Ook roept de politie mogelijke andere slachtoffers van mishandeling na de voetbalwedstrijd, die geen aangifte hebben gedaan, dit als nog te doen. De meldingen van mishandeling zijn in behandeling genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.