misha schenkt 100 kinderen gratis zwempartij

“Ik wilde het eigenlijk afgelopen zondag al doen, maar in verband met Stöppelhaene en het slechte weer heb ik het een week uitgesteld,” licht het gemeenteraadslid toe. Afgelopen zondag bestond zijn partij 1 voor Allen precies een maand en om dat vieren wilde hij bij de Tippe de entree voor de jonge bezoekers betalen.

Dinsdag ging Misha naar de Tippe om zijn actie nogmaals op te zetten. “Maar er was geen kip,” lacht hij. “En de vrouw achter de balie reageerde ook nogal verbaasd op mijn plan. Dat is nog nooit gebeurd hier, zei ze.”

Toch wil Misha zondag een nieuwe poging wagen. “Vanaf de opening van het zwembad betaal ik van de eerste honderd bezoekers onder de achttien jaar de entree.” De Tippe gaat zondag om 12.00 uur open. “En ik ben de eerste die naar binnen gaat!” roept Misha’s zoon Danny snel tussendoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.