misha sallanders betalen voor puinhoop vestia

Ook inwoners van Salland betalen voor de puinhoop die Vestia heeft aangericht in de Randstad. Dat stelt raadslid Ben Misha van de eenmansfractie 1 voor Allen. Woningcorporatie Salland Wonen moet mogelijk 1,8 miljoen euro betalen. Alle corporaties in Nederland moeten namelijk betalen voor de problemen van Vestia.

Misha heeft daarom vragen aan het college gesteld. Hij wil onder meer weten waarom Salland Wonen op moet draaien voor de puinhoop en speculaties in de Randstad. Ook wil hij weten wat voor consequenties deze onverwachte uitgaven van Salland Wonen heeft voor de prestatieafspraken tussen de woningcorporatie en de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.