Home / archiefcentraal / mark en rob van der heijden rijden in belgie

mark en rob van der heijden rijden in belgie

Mark en Rob van der Heijden (ATB-Team Lemelerveld) hebben zondag 5 augustus 2012 meegedaan aan de Flanders Cup in Kessel. Deze mountainbikewedstrijd werd verreden rondom het Fort van Kessel in België. Het parcours bestond uit single-tracks afgewisseld met lange rechte verbindingsstukken.

Aangezien zowel Mark als Rob nog geen enkele wedstrijd uit deze Belgische competitie hebben gereden, werden zij tijdens de startopstelling achteraan geplaatst. Mark kende een goede start en kon in de eerste buitenbocht al vele plaatsen goedmaken. Eenmaal in de wedstrijd reed hij mee in een groepje voor plek negen. Aan het einde van de wedstrijd moest Mark nog wat plaatsen toegeven en finishte als elfde overall en als derde belofte.

Rob kende in tegenstelling tot Mark een moeizame start. Hij kwam ingesloten te zitten in de eerste bocht en was vervolgens op achtervolgen aangewezen. Hij finishte uiteindelijk als zestiende overall.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.