Home / archiefcentraal / luttenbergs feest let the games begin

luttenbergs feest let the games begin

‘Let the games begin!’ Die historische woorden werden in Londen uitgesproken tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen 2012. In Luttenberg wordt het spetterende dorpsfeest ook met het nodige ceremonieel geopend. Het bekendmaken van de winnaars bij de optocht, het feestelijk aanslaan van het eerste vat door de bewoners van de Borgwijk, het zingen van een coupletje en het refrein van het Luttenbergs Volkslied. En laat het dan maar beginnen: spelletjes, gezelligheid, optredens , weerzien, shows en hopelijk heel veel plezier.

Het Luttenbergs Feest vindt plaats van donderdag 16 tot en met zondag 19 augustus. Op het muziekprogramma staan onder andere JetSet, Bökkers dut Normaal, een 90’s/Dance Classics Party, Erwin Nyhoff, HillstreetLive, Shaking Godspeed en Fragment.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.