luttenbergs feest let the games begin

‘Let the games begin!’ Die historische woorden werden in Londen uitgesproken tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen 2012. In Luttenberg wordt het spetterende dorpsfeest ook met het nodige ceremonieel geopend. Het bekendmaken van de winnaars bij de optocht, het feestelijk aanslaan van het eerste vat door de bewoners van de Borgwijk, het zingen van een coupletje en het refrein van het Luttenbergs Volkslied. En laat het dan maar beginnen: spelletjes, gezelligheid, optredens , weerzien, shows en hopelijk heel veel plezier.

Het Luttenbergs Feest vindt plaats van donderdag 16 tot en met zondag 19 augustus. Op het muziekprogramma staan onder andere JetSet, Bökkers dut Normaal, een 90’s/Dance Classics Party, Erwin Nyhoff, HillstreetLive, Shaking Godspeed en Fragment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.