luttenbergs feest geen drank onder 16

De organisatie van het Luttenbergs Feest roep iedereen op het gezond verstand te gebruiken als het gaat om drank- en drugsgebruik tijdens het feest. “Drankgebruik: niet tijdens de optocht op trekkers en wagens. Neem je verantwoordelijkheid als chauffeur en passagier. Alcohol onder de 16 jaar: niet doen, je hersens zullen je later dankbaar zijn. Ouders, wees verantwoordelijk voor jullie pubers, polsbandjes zijn er niet voor niets!”

“Denk ook aan het risico dat de horeca loopt bij overtredingen; de gemeente-eisen worden steeds strenger op dit gebied en worden ook steeds meer gecontroleerd. We willen toch niet dat we op zo’n manier de tapvergunning kwijtraken? Ook sponsoren hechten waarde aan die leeftijdsgrens: 18+ bij het kratstapelen (ook al zijn de kratjes leeg) Laten we samen zorgen voor een veilig en gezellig feest.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.