lodewijk assurantien op shirt ga eagles

Go Ahead Eagles heeft een nieuwe partner gevonden die met directe ingang shirtsponsor is geworden. Lodewijk Assurantiën, met vestigingen in Wezep, Zwolle en Heerenveen, staat vanaf aanstaande vrijdag, als de competitie in de Jupiler League start, met een logo op het shirt. De overeenkomst geldt voor het seizoen 2012-2013.

Edwin Mulder, voorzitter van Go Ahead Eagles, is blij met het binnenhalen van deze sponsor. “Ik ken Lodewijk Assurantiën al geruime tijd en ik ben er trots op dat wij dit bedrijf na een aantal prettige gesprekken met directeur Fred Lodewijk hebben kunnen binden aan Go Ahead Eagles. Uiteraard bieden wij Lodewijk Assurantiën de kans om via onze businessclub gebruik te maken van ons grote netwerk in de regio.”

Fred Lodewijk spreekt dezelfde verwachting uit. “Op voorhand is het moeilijk in te schatten wat de sponsorovereenkomst ons als bedrijf zal brengen. Uiteraard zien wij dit als een zakelijke deal met een mooie en financieel gezonde club.”

Lodewijk Assurantiën heeft een uitstekende reputatie op het gebied van financiële dienstverlening, zoals onder meer verzekeringen, hypotheken en consumptief krediet. Dat wil zeggen dat Lodewijk Assurantiën geen enkele contractuele verplichting heeft bij het adviseren in de keuze voor de financiële producten van bepaalde verzekeraars, banken of hypotheekverstrekkers. Voor betaal- en spaarproducten werkt Lodewijk Assurantiën exclusief met Regio Bank. Voor meer informatie kun je op staging2.lodewijkassurantien.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.