Home / archiefcentraal / lelieshow verrast opnieuw

lelieshow verrast opnieuw

Het speciale arrangement, ontworpen door de toparrangeurs Jan Aartsen en Willy Haas, vormt het perfecte decor voor de lelies. Het idee was anders dan afgelopen jaar, zodat de lelieshow dit jaar voor bezoekers van afgelopen jaren ook verfrissend is. Nieuw dit jaar is het een labyrint, waarbij een groot aantal kijkkasten is gemaakt, met elk een apart ontwerp.

Het geheel bij elkaar: arrangement, decor, de lelies en de belichting maken het tot een bijzondere show De lelieshow is onderdeel van de feestweek in Lemelerveld en duurt tot aanstaande zondag. Kijk voor verdere informatie op www.lemelerveldbloeit.nl

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.