lelieshow verrast opnieuw

Het speciale arrangement, ontworpen door de toparrangeurs Jan Aartsen en Willy Haas, vormt het perfecte decor voor de lelies. Het idee was anders dan afgelopen jaar, zodat de lelieshow dit jaar voor bezoekers van afgelopen jaren ook verfrissend is. Nieuw dit jaar is het een labyrint, waarbij een groot aantal kijkkasten is gemaakt, met elk een apart ontwerp.

Het geheel bij elkaar: arrangement, decor, de lelies en de belichting maken het tot een bijzondere show De lelieshow is onderdeel van de feestweek in Lemelerveld en duurt tot aanstaande zondag. Kijk voor verdere informatie op staging2.lemelerveldbloeit.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.