landstede geeft weerbaarheidstraining

Landstede Welzijn Olst-Wijhe start op 10 september met weerbaarheidstraining voor kinderen in groep 7 en 8 in Wijhe. Er is een aparte groep voor jongens en meiden. De cursus bestaat uit elf lessen, een ouderavond en een oudereindgesprek. De training wordt gegeven in het SPOC aan de Lange Slagen in Wijhe. De eigen bijdrage voor de cursus is 75 euro.

Pesten, groepjes die elkaar afzeiken, ruzies… In groep 7 en 8 gaat het er soms best heftig aan toe. Niet zo gek dus dat je je dan knap onzeker kunt voelen. De één wordt daardoor verlegen, de ander doet juist stoer. Deze cursus helpt je af te vragen wat je zelf wilt en dat ook duidelijk te maken aan anderen. En zelfs als het op vechten aankomst, weet jij hoe je je moet verdedigen.

Deze cursus helpt je meer zelfvertrouwen te krijgen en alleen de dingen te doen die jij wilt. Je leert om te gaan met bijvoorbeeld groepsgedrag, vriendschappen, pesten en seksualiteit. De cursus heeft veel lichamelijke oefeningen, van daaruit gaan we het gesprek in.

Opgeven kan bij Landstede Welzijn Olst-Wijhe, Postbus 56, 8120 AB Olst, telefoon (0570) 562529, mail: welzijnolstwijhe@landstede.nl. Je kunt natuurlijk ook langskomen bij Landstede Welzijn Olst-Wijhe, ’t Olde Postkantoor, A. Geertsstraat 39, 8121 BK Olst. Na opgave ontvang je een aanmeldingsformulier en een lijst met de cursusdata.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.