Home / archiefcentraal / lading vrachtwagen begint te schuiven

lading vrachtwagen begint te schuiven

Omdat de vrachtwagen midden op de weg stond, liep het verkeer dat vanuit Raalte richting Deventer wilde wat vertraging op. Achter de truck ontstond een file. De lading van de oplegger bestond uit onderdelen van de Booster Maxxx, de tientallen meters hoge attractie die tot zondag op de kermis van Stöppelhaene stond.

Afgelopen weekend raakte diezelfde Booster Maxxx ook al in opspraak, omdat veertien jongeren vrijdagavond bijna een half uur vast zaten in de zestig meter hoge attractie. De attractie bleef toen steken in de stromende regen.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.