Home / archiefcentraal / kunst en mode in wijhese winkel

kunst en mode in wijhese winkel

De etalage van Elferink Mode in Wijhe staat op zondag (koopzondag) bijna volledig in het teken van kunst. De ateliergroep ‘De Verbeelding’ uit Wijhe heeft namelijk een aantal schilderijen gemaakt die op de bewuste zondag te zien zijn. Die dag zijn twee medewerkers van het atelier in de winkel aanwezig om daar live hun schilderkunsten te vertonen.

Eén van de kunstwerken uit de etalage wordt bovendien verloot onder klanten van Elferink Mode.

Tijdens de koopzondag is de winkel van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend. De woensdag er op wordt er een shownight gehouden. Op 5 september showen mannequins vanaf 19.15 uur de nieuwe collecties van diverse merken.

Wie wil, kan de avond gratis bijwonen. Omdat er beperkt plaats beschikbaar is, is het wel noodzaak om je tijdig aan te melden via 0570-521253 of elferinkmode@hetnet.nl.

Op vrijdag 7 september houdt Elferink Mode een stijldag. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur showen 2 mannequins in een doorlopende presentatie de nieuwste mode van Frank Walder, Gerry Weber, Weber Edition, Roberto Sarto en meer.

Lees ook

Gratis cursus Kennismaken met Mindfulness

OLST/WIJHE – Impluz biedt vanaf maandag 31 januari de gratis cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.