kulturhus in raalte opgeleverd

Het Kulturhus in het centrum van Raalte is vrijdag 31 augsutus begonnen aan een tweede leven. Toen de Rabobank in 2003 het pand aan de Passage verliet, zag woningstichting SallandWonen hierin de kans om er een Kulturhus van te maken. Een flinke interne verbouwing moet het gebouw aan De Passage anno 2012 weer helemaal up to date maken.

De bibliotheek is van de verdieping naar de begane grond gegaan, RTV Raalte en het filmhuis zijn uit het Kulturhus. Tevens heeft de Wereldwinkel zich gevestigd op de begane grond en de ruimte voor de Parabool is opnieuw ingedeeld en verfrist. De Parabool en de Wereldwinkel zijn inmiddels al geopend. De bibliotheek moet nog ingericht worden op de begane grond.

Jansman Bouw heeft de verbouwing uitgevoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.