Home / archiefcentraal / kulturhus in raalte opgeleverd

kulturhus in raalte opgeleverd

Het Kulturhus in het centrum van Raalte is vrijdag 31 augsutus begonnen aan een tweede leven. Toen de Rabobank in 2003 het pand aan de Passage verliet, zag woningstichting SallandWonen hierin de kans om er een Kulturhus van te maken. Een flinke interne verbouwing moet het gebouw aan De Passage anno 2012 weer helemaal up to date maken.

De bibliotheek is van de verdieping naar de begane grond gegaan, RTV Raalte en het filmhuis zijn uit het Kulturhus. Tevens heeft de Wereldwinkel zich gevestigd op de begane grond en de ruimte voor de Parabool is opnieuw ingedeeld en verfrist. De Parabool en de Wereldwinkel zijn inmiddels al geopend. De bibliotheek moet nog ingericht worden op de begane grond.

Jansman Bouw heeft de verbouwing uitgevoerd.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.