korenmiddag in feesttent lemelerveld

Vrijdagmiddag is er traditioneel weer een korenfestival in de feesttent te Lemelerveld. Aan dit festival werken mee ‘De Bornse Moaten’ uit Borne, ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren en ‘de Bargzangers’ uit Lemele.

Ieder koor krijgt vrijdagmiddag drie kwartier om zijn eigen ingestudeerde repertoire te presenteren. Vanaf half twee zijn de eerste klanken te horen en de organisatie + koren hopen natuurlijk dat dan al de feesttent behoorlijk goed is bezet.

Het is al bijna een traditie dat de drie genoemde koren zich presenteren tijdens de feestweek in Lemlerveld. Dirigent Flip Jonkman uit Heino van ‘de Stuwzangers’ verklapt al wel dat zijn koor het klankvolle ‘The Rose of Allendale’ en een prachtige foxtrot – ‘de Parel van de Zuidzee’ – op het programma hebben staan.

Menig koorlid neemt een middag vrij voor dit evenement in Lemelerveld. Naar deze echte liefhebbers kan men dus luisteren vrijdagmiddag vanaf half twee in de grote feesttent in Lemlerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.