komend weekend zwarte zaterdag

Van plan om zaterdag met de auto op vakantie te gaan? Niet doen! Komend weekend wordt de eerste zwarte zaterdag verwacht in Frankrijk. Dit meldt ANWB. Voor miljoenen Fransen begint zaterdag de zomervakantie. Daarom adviseert ANWB vakantiegangers om op de rustigere zondag te reizen.

Ook in andere landen zullen de wegen vol zijn. In het zuiden van Duitsland sluiten de scholen en de autofabrieken, terwijl in Berlijn de vakanties dit weekend afgelopen zijn. Volgens de ANWB begint in Italië zaterdag ook ‘de grote uittocht’, en in Zwitserland en Oostenrijk wordt ook veel drukte verwacht.

Op andere zaterdagen in augustus wordt het ook druk op de wegen in Frankrijk. “Het beste is om in de zomermaanden sowieso niet op zaterdag door Frankrijk te reizen”, aldus de ANWB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.