jazz en dixieland in het pastoorsbos

Een week voordat het Luttenbergs Feest losbarst zorgt Sunny Side Jazzband voor een swingend opwarmertje. Op zondagmiddag 12 augustus spelen ze jazzklassiekers en dixieland in amfitheater Het Lommerrijk.

De wortels van Sunny Side Jazzband liggen in Zwolle, maar hun muzikale avonturen voeren het gezelschap naar overal en nergens. De band zegt schatplichtig te zijn aan muzikanten als Beiderbecke en Hackett. Het gezelschap, zes man sterk, speelt swingende muziek waar het plezier vanaf straalt.

Het orkest brengt nummers op trompet, trombone, klarinet, saxofoon, banjo, gitaar, contrabas en drums. De verschillende instrumentalisten krijgen allemaal hun moment om te schitteren. Zo heeft de trompetist de hoofdrol in Melancholy Blues en schijnt het spotlicht op de banjo in I’m getting sentimental.

Het concert begint zondagmiddag 12 augustus om 14.30 uur in het Pastoorsbos, achter de kerk in het hart van Luttenberg. De toegangsprijs bedraagt vijf euro. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang.

Bekijk ook de website van het Amfitheater en Sunny Side Jazzband.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.