intersport neemt pele op in collectie

Ondanks het geweld van de krachtige voetbalmerken Adidas en Nike heeft Intersport Schutte gemeend om het merk Pele in de collectie op te nemen. De reden hiervoor is dat het merk zich focust op de functionaliteit van de schoen. Aangezien er steeds meer voetballers kampen met lies- en/of achillespeesblessures, zijn alle modellen voorzien van 5 millimeter hakverhoging. Ook is er terdege gekeken naar een specifieke kunstgras voetbalschoen, die ervoor moet zorgen dat de schoen langer mee gaat op kunstgras .

De ouderwetse schoenen zoals ‘King- topstar – Kaiser – Maradona (bekend bij de minder jonge voetballers) hebben als inspiratie gediend voor het merk. De pedologen waar Intersport schutte mee samenwerkt zijn lovend over de kwaliteit van de schoenen , meer ondersteuning op de juiste plekken. “Wij als Intersport schutte zijn er van overtuigd dat er nog veel voetballers zijn die kwaliteit en pasvorm belangrijker vinden dan dat de marketingschoenen bezitten. Wij werken met de Foot scan en een snelle analyse van de voet maakt duidelijk of dit ook voor jou een verrijking van jouw spel kan betekenen”, zegt Peter Kalkman van de sportwinkel aan de Herenstraat in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.