Home / archiefcentraal / hypotheekinloopavonden bij rabobank

hypotheekinloopavonden bij rabobank

Om mensen goed voor te bereiden op hun zoektocht naar een koopwoning, houdt Rabobank Salland op 30 augustus (kantoor Deventer) en 31 augustus (kantoor Raalte) hypotheekinloopavonden. Bezoekers kunnen deze avonden vrijblijvend en zonder afspraak naar de speciale avondopenstellingen komen.

Financieel adviseurs van Rabobank Salland staan klaar om een indicatie te geven van welk bedrag je kan lenen voor een woning. Het is wel belangrijk dat bezoekers hun meest recente salarisstrook meenemen om een goede berekening te kunnen maken.

De Hypotheekinloopavonden vinden plaats van 18.00 uur tot 20.00 uur Vervolgdata zijn 27 september (Deventer), 28 september (Raalte), 25 oktober (Deventer), 26 oktober (Raalte), 29 november (Deventer) en 30 november (Raalte). Vragen over de hypotheekinloopavonden? Mail dan naar Particulieren@salland.rabobank.nl of bel (0572) 33 88 88.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.