horsepower houdt het voor gezien

Horsepower, de winkel in ruitersportartikelen in Heino, stopt er na zeventien jaar mee. “Als je kijkt naar hoeveel tijd en energie wij er in stoppen en wat je er aan overhoudt, dan is het niet meer rendabel”, laat Team Horsepower weten. De deuren sluiten op 15 december definitief. Tot die tot krijg je in de opheffingsuitverkoop twintig procent korting op het hele assortiment, ook op de nieuwe wintercollectie.

Saskia Noordman gaat nog wel door met het zadelpassen. Zij heeft al meerdere jaren nieuwe zadels gepast en verkocht bij Horsepower. Sinds kort heeft ze de zadelpasopleiding MSFC succesvol afgerond. Saskia is bereikbaar via 06-53346725 en saskia.noordman@hotmail.com.

Wendy Hekking neemt het reperatiegedeelte over. Heb je een kapotte singel of deken, stoten aan een zadel of moet je je laarzen laten oprekken, neem dan contact op via 06-19506034 en wendyhekking@home.nl. Ook neemt Wendy de wasserij van de dekens over. Hellen gaat het borduren doen. Zij is bereikbaar via 06-53541197 of info@horsepower.nl.

De overige personeelsleden gaan iets anders doen. Nathalie gaat verder in de kinderopvang en Marianne gaat thuis aan het werk.

Meer informatie vind je op staging2.horsepower.nl. Je vindt Horsepower aan de C. Huijgensstraat 6 in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.