het kan nog meedoen met de stoppelhaeneoptocht

In verschillende wijken van Raalte, maar ook in één van buurtdorpen zijn kinderen bezig met het versieren van een wagentje of fietsvoor de kinderoptocht, een onderdeel van het Oogstcorso, donderdag 23 augustus door Raalte zal trekken.

Sommigen zijn al klaar, anderen zijn nog druk aan het werk. Ieder jaar maken de kinderen weer prachtige creaties. De kinderoptochtcommissie heeft al verschillende opgaven binnen, maar er kunnen er nog meer bij. Daarom roept deze commissie de kinderen van Salland op om mee te doen. Het hoeft niet groot of ingewikkeld te zijn, ook met iets kleins en eenvoudigs kun je meedoen. Voor iedereen is er een prijs. Kinderen kunnen zich nog tot een uur voordat de optocht begint opgeven . Kijk op de website van Stöppelhaene voor verder informatie: staging2.stoppelhaene.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.