heikera houdt weer bikelife stoppelveldrit

De Heinose Fietstoerclub Heikera houdt op zondag 19 augustus de jaarlijkse BikeLife Stoppelveld-rit vanuit Raalte. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 30, 60 en 90 kilometer. Bij alle drie tochten zetten de fietsers koers richting noordoost. Het NTFU-evenement start traditiegetrouw vanuit pannenkoekenrestaurant Laurel’s, aan de Varkensmarkt 7 in Raalte. Vorig jaar deden er ruim 600 deelnemers mee. De BikeLife Stoppelveldrit is geen veldtoertocht. De rit staat zowel voor gewone- als voor racefietsen open.

De langste route gaat door het Regge- en het Vechtdal richting Diffelen en Lutten, met als rustpunt het vogelpark in Lutten. De 60 kilometer-route voert ook door het Reggedal richting Den Ham en de buurtschap Archem. Het rustpunt is het Boscafé in Lemele. De 30 kilometer tocht voert richting Hankate. Daar is het rustpunt bij Aktief Overijssel ingericht.

De inschrijving voor de 90 kilometer is tussen 8.00 en 12.00 uur, de inschrijving van de 30 en 60 kilometer tussen 9.00 en 12.00 uur. De eindcontrole sluit om 16.30 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met John Ruiter via 0572-353362. Ook kun je kijken op staging2.heikera.nl, facebook: fietstoerclub Heikera en Twitter: @FTCHeikera.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.