heide in bloei op sallandse heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug, iedereen uit de regio gaat daar natuurlijk geregeld een wandeling, fietstocht of autorit maken. Ons advies: ga er nu naar toe, want de heide staat in bloei. Dat is voor de tijd van het jaar niet bijzonder. Maar toch is het wel bijzonder, de Sallandse Heuvelrug is namelijk het grootst aangesloten heidegebied van West Europa. En dat hebben we hier in de achtertuin liggen.

Informatie over het nationaal park krijg je dit kalenderjaar vanuit een schaftkeet, want het infocentrum op de toeristenweg aan Nijverdalse kant wordt verbouwd. Aan de nieuwbouw te zien mag dat wel wat kosten. Voor overheidsgebouwen en gebouwen van instanties die aan de overheid gelieerd zijn, is blijkbaar nog geld zat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.