heide experience op de fiets

De heide op de Holterberg staat volop in bloei en de honing is te ruiken. Zaterdag 25 augustus organiseert Natuurdiorama Holterberg voor het eerste een fietstocht naar de heidevelden. De gidsen van het natuurmuseum weten als geen ander de mooiste plekjes van de Holterberg te vinden en te vertellen over de bijzondere natuur en het dierenleven.

Niet alleen korhoenders maar ook reptielen voelen zich er thuis. De zomerzon heeft inmiddels de eitjes van de zandhagedis uitgebroed. Nu, in augustus, kruipen de lucifergrote dieren het licht en het leven tegemoet.

Witte heide brengt geluk, mogelijk vinden we zo’n zeldzaam struikje.

Zin om mee te gaan? Dat kan op uw eigen fiets maar er een huren is ook mogelijk.

De heide-experience-tocht begint om 14.00 uur bij het natuurmuseum. De kosten zijn 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Dit is inclusief een drankje na afloop. Reserveren is noodzakelijk. Dat kan via 0548- 361979 of museum@holterberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.