Home / archiefcentraal / harder geselecteerd voor ek judo junioren

harder geselecteerd voor ek judo junioren

Judoka Rico Harder uit Heino is geselecteerd door de Judo Bond Nederland om deel te nemen aan het EK junioren (-20 jaar) op 22 september in Kroatië. Zijn selectie volgt na goede prestaties tijdens de European cup wedstrijden in Paks/Hongarije (5e plaats) en Praag/Tsjechië (7e Plaats) waar Rico onder andere won van de rus Galstyan en de slowaak Stancel; twee judoka’s die al een European cup overwinning op hun naam hebben staan.

Rico komt uit in de klasse tot 81 kilogram en zal met acht andere jongens en elf meisjes (uitkomend in verschillende gewichtsklasses) Nederland vertegenwoordigen in Porec. Het Europese kampioenschap wordt gehouden op 21, 22 en 23 september.

Lees ook

Grote Rohda Loterij levert bijna 15.000 euro op

RAALTE – Rohda Raalte heeft de prijzen van de Grote Rohda Loterij uitgereikt. Al met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.