groenlinks op boerendag

GroenLinks in Raalte grijpt de Boerendag van Stöppelhaene (vrijdag 24 augustus) aan om met de campagne van zowel de plaatselijke afdeling als de verkiezingen te beginnen. De leden van Groen Links Raalte, Groen Links Overijssel en medewerkers van het Landelijke Campagneteam zijn hierbij aanwezig.

Campagneleider Thijs Marselis: “Natuurlijk hebben we buiten campagnetijd al veel contact met mensen. Maar nu komt het er op aan dat mensen ook stemmen op GroenLinks, op een partij met goede ideeën voor een groen en sociaal Nederland. Ik hoop met veel mensen hier goede gesprekken over te kunnen voeren. Dan kunnen we meteen vertellen wat Groen Links voor Raalte kan betekenen.” Op 1 en 8 september is GroenLinks ook met een infokraam in het centrum van Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.