gratis proeflessen in traditionele mongoolse yurt

Yoga om je hoofd leeg te maken en te ontspannen? Om weer op krachten te komen? Of ben je op zoek naar klein of groot geluk? De redenen om aan Yoga te doen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens.

Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Bij yoga wordt je uitgenodigd dát wat je zoekt in het dagelijkse leven te vinden in jezelf, en niet in je buitenwereld. Kom eens kijken wat yoga voor jou kan betekenen. De docenten Marjoline Kampinga en Maike van Aartsen zijn beide yoga-enthousiastelingen met hart en ziel en delen dit graag gepassioneerd met iedere deelnemer. De lessen worden gegeven in de sfeervolle Mongoolse yurt van Guusta Zuurbier in de weilanden bij Olst. Kom eens langs voor een gratis proefles.

Start nieuwe seizoen: dinsdag 4 september 18.45-20.15 uur of 20.30-21.45 uur. Locatie: Damshoekweg 2, Den Nul. Meld je aan door te bellen naar Maike van Aartsen 06-19664277 of mailen naar info@satyam-yoga.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.