gewoon carolien samen intieme weg vinden

Een mevrouw wilde dat graag anders. Ze leert steeds beter haar seksuele energie onder controle te krijgen en zich over te geven aan dat wat er gebeurt. Hieronder haar verhaal, vroeg op de ochtend ontvangen.

“Ik merkte in bed, dat de liefde (het gevoel) mijn lijf binnenkwam. Vanaf mijn tenen ging het richting mijn hoofd, maar het kwam eigenlijk niet verder dan mijn hart.

Af en toe wilde ik het sturen, maar dan verdween het weer. Ik ‘moest’ dus een beetje voorzichtig zijn, lief zijn voor mezelf, wilde ik dat liefdesgevoel vast kunnen blijven houden. Het was als het ware een beetje spelen / plagen met mijn eigen gevoel. Een beetje geven en een beetje nemen.

Mijn partner mocht op een gegeven moment van mij ook wakker worden. Ik liet hem toe, maar … op mijn manier! De opdracht die ik van jou had gekregen en waar ik voor mijn gevoel in faalde, voerde mijn partner nu bij mij uit. En dat was heerlijk! Ik weet nu wat je bedoelde, qua gevoel en verlangens. Ik snap het steeds beter: vanuit de buik (gevoel) laten komen en niet met het hoofd (denken). Ik heb mijn partner de hele tijd lichtjes gestuurd en hij luisterde naar mij en nam de tijd voor mij; voor ons. Het was heerlijk!!! Ik / wij zijn een stap(je) dichter bij elkaar gekomen. En dat doet ons allebei goed!’ Moge haar verhaal u inspireren! info@carolienjonkman.nl;

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.